Pos, Edwin

Assistent-professor in de vakgroep Ecologie en Biodiversiteit aan de Universiteit Utrecht. Onderzoeker en docent in de evolutionaire ecologie met onderwerpen als het kunnen voorspellen van ecologische veranderingen en het kwantificeren van belangrijke processen van ecologische dynamiek. Prijswinnaar grootste wetenschappelijke talent van Nederland en Vlaanderen 2021.

Velzen, Joop van

Universitair afgestudeerd in de biologie/botanie én de muziekgeschiedenis en geeft al jaren alom gewaardeerde cursussen en lezingen over klassieke muziek.

Buuren, Maarten van

Emeritus hoogleraar Moderne Letter­kunde, Faculteit Geesteswetenschappen, Universiteit Utrecht

Bleeker, Johan

Emeritus hoogleraar ruimteonderzoek Universiteit Utrecht en voormalig directeur van SRON Nederlands Instituut voor Ruimteonderzoek

Groenland, Rob

Studeerde meteorologie en fysische oceanografie aan de Universiteit Utrecht. Groenland is werkzaam op het KNMI als vakdocent en meteoroloog.

Verheul, J.

Universitair hoofddocent Cultuurgeschiedenis, Universiteit Utrecht.

Rossem, M. van

Historicus en Amerikadeskundige, emeritus-hoogleraar Universiteit Utrecht.

Verburgt, Jacco

Studeerde filosofie en theologie en is momenteel als onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Tilburg (Tilburg University).

Witvliet, J. Th.

Werkte aan de Universiteit van Amsterdam als hoogleraar ‘Geschiedenis van het christendom in de moderne tijd’ en was gasthoogleraar aan de Universiteit van Genève van 2004 tot 2006.

Verhoeven, J.T.A.

Emeritus hoogleraar Landschaps­ecologie, Departement Biologie, Universiteit Utrecht. Zijn onderzoekservaring ligt op het gebied van kringlopen in ecosystemen en landschappen.