Wijck, Dr. Bart van

Anesthesioloog, UMC Utrecht.

Vleggaar, Prof. dr. Frank

Maag-, darm- en leverarts, UMC Utrecht.

Ruijter, Prof. dr. Hester den

Hoogleraar hart- en vaatziekten bij vrouwen, UMC Utrecht.

Dijkhuizen, Prof. dr. Rick

Hoogleraar experimentele en translationele neuroimaging, UMC Utrecht.

Bongaerts, Dr. Ger

Heeft zich tijdens zijn studie scheikunde gespecialiseerd in biochemie en van hieruit in (algemene en chemische) microbiologie. Na zijn promotie volgden medische en orale micro­biologie, microbiële energetica, klinische microbiologie/infectiologie en biotechnologie. Naast onderzoeker was hij docent bij de Opleiding Mondzorgkunde, de universitaire opleidingen Tandheelkunde, Medicijnen en Biomedische Wetenschappen, en bij HOVO Nijmegen.

Staaij, Franklin van der

Franklin van der Staaij was gezagvoerder Boeing 737 bij Transavia. Daarnaast is hij een expert op het gebied van luchtvaartnavigatie en geeft hij instructie op een Boeing 737 vluchtsimulator.

Koopmans, Sip

Sip Koopmans was luchtverkeersleider. Bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) bekleedde hij diverse staffuncties in combinatie met het verkeersleiderschap en was lid van de raad van bestuur.

Woudstra, Ad

Was tot zijn pensioen docent Landschapsanalyse aan de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting van Hogeschool van Hall Larenstein in Velp. Studenten lieten weten: “Na uw lessen kijken wij met een nieuwe blik uit het raam van trein of auto”.

Dieks, Dennis

Emeritushoogleraar filosofie en grondslagen van de natuurwetenschappen, in het bijzonder de natuurkunde, aan de Universiteit Utrecht. Zijn publicaties betreffen de filosofie van de kwantummechanica en van ruimte en tijd, en meer algemeen wetenschapsfilosofische thema’s.

Schoor, Marcel van

Studeerde vier jaar aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna was hij tien jaar reisleider voor SNP en heeft hij veel bestemmingen met vulkanen bezocht. Momenteel is hij werkzaam bij een ingenieurs­bureau. Hij geeft regelmatig cursussen en lezingen over geologische onderwerpen, organiseert geologische excursies en is redacteur bij een geologisch tijdschrift.