Wit, Prof. dr. Theo de

 Docent sociaal-politieke filosofie aan de Universiteit van Tilburg en (emeritus-)hoogleraar ‘vraagstukken geestelijke verzorging in justitiële inrichtingen’. 

Gerwen, Dr. Rob van

Senior docent Wijsbegeerte bij het departement Filosofie en Religiewetenschap van de Universiteit Utrecht. Daarnaast is hij directeur van het Consilium Philosophicum te Bilthoven. Meer uitgebreide informatie over de cursus is te vinden op de website van de docent.

Rob van Gerwen

Bolle, Eric

Filosoof en germanist. Hij promoveerde in 1981 aan de Universiteit van Amsterdam op Nietzsche en is als docent werkzaam geweest in het voortgezet en hoger onderwijs. Op zijn website Helden van de Geest (www.ericbolle.de) staan drie stukken over Agamben. Op zijn website Het Absolute (www.ericbolle.nl) staat een uitleg over Hölderlins fragment Het Hoogste dat een sleutelrol vervult in Agambens Homo Sacer.

Tieleman, Prof. dr. Teun

Hoogleraar Antieke Wijsbegeerte en Geneeskunde, verbonden aan de Universiteit Utrecht.

Zie www.uu.nl/medewerkers/TLTieleman

Houte, Maarten van

Universitair docent Antieke Wijsbegeerte, verbonden aan de Universiteit Utrecht

Zie www.uu.nl/medewerkers/MSAvanHoute

Osta, A.P.J. van

Voormalig docent bij de opleiding Italiaans, Faculteit Geesteswetenschappen, Universiteit Utrecht.

Broekhoven, Remko van

Politiek filosoof onder meer bij The School of Life. Hij promoveerde in 2016 aan de UU. Bij HOVO gaf hij eerder de cursussen ‘De Bewakers Bewaakt’, ‘Politieke Filosofie’, ‘De VS-verkiezingen van 2016’, ‘Macht en Idealen’ en ‘Charme, charisma en retorica’.

Ziegelaar, Arnold

Filosoof en beeldend kunstenaar. Hij is als docent werkzaam in het hoger onderwijs. Hij is auteur van de boeken Aardse mystiek (2015) en Oorspronkelijk bewustzijn (2016). Hij verricht als buitenpromovendus onderzoek bij de Universiteit Leiden.