locatie-icoon locatie: Utrecht

Zie de voor details

Beschikbaar

Docent(en)

Dr. Rieke Leenders

Dr. Rieke Leenders is Ruslandkenner met als specialismen nationalisme, etniciteit, maatschappelijke veranderingen, sociale ongelijkheid en de Siberische regio. Tot voor kort was zij werkzaam bij Culturele Antropologie, Universiteit Utrecht en sinds 2007 cursusleider en docent van de Leergang De “Russische Ziel” bij HOVO Utrecht.

Op haar persoonlijke website www.rusland-colleges.nl kunnen alhier geregistreerde cursisten onder de knop ‘Voor cursisten’ alle cursussen van de Leergang, de uitvoerige documentatie bij de actuele cursus en bij elk nieuw college alle relevante documenten raadplegen. Indien u van HOVO Utrecht nog geen inlogcode heeft gekregen, vraag HOVO Utrecht er dan naar.

Dr. Sander Brouwer

is docent Russische literatuur en cultuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en verbonden aan de opleiding Europese Talen en Culturen. Hij publiceert over Russische literatuur en cultuur vanaf de zeventiende tot nu en heeft ook een aantal vertalingen van Russische literatuur gepubliceerd, waaronder Avvakoem, Tsjaadaev, Erdman.

startdatum-icoon startdatum: 6 november 2024
lesdag-icoon dag: woensdag
lestijd-icoon tijd: 13.15 - 15.00 uur
duur-icoon duur: 6 bijeenkomsten
prijs-icoon prijs: 220,00
categorie-icoon categorie: mens & maatschappij