Cursusgids Najaar 2018

cursusgids najaar 2018

Het is elk jaar hetzelfde: je denkt nog maar net aan mooi weer en de zomer moet volgens de kalender nog beginnen. Ook de zomeracademie ligt nog in het verschiet. Maar toch lag hij al weer bij u op de deurmat: de cursusgids Najaar 2018. Het zal bij alle ontvangers van de gids wel hetzelfde gaan (denken wij): snel even doorbladeren… En wat een prachtige cursussen, excursie’s en reizen komen er dan voorbij. Toch lekker, zo’n gids in de vorm van een boekje. Je hebt echt wat in de hand!

Maar u voelt hem misschien al aankomen (of hebt het al gezien op de website) dit is de laatste gids die verzonden wordt naar alle cursisten. De gids is immers een reclamemiddel en dat mag niet ongevraagd worden toegezonden. U moet dus echt zelf aangeven dat u de gids in gedrukte vorm wilt blijven ontvangen.

U kunt dat op verschillende manieren doen:

  1. Gelijk met het aanmelden voor een cursus en het aanmaken van een account voor HOVO Utrecht op de website. Daar kunt u aanvinken dat u de gedrukte gids wilt ontvangen. Wij van HOVO zouden zeggen: doen!
  2. Wilt u de cursusgids thuis blijven ontvangen, maar liever geen account aanmaken,
    vul dan hier uw gegevens in.

Mocht u dat nu niet willen, of vergeten, geen nood. Op de website vindt u een prima alternatief in de vorm van de digitale gids. En nog door te bladeren ook!