De vernieuwde nieuwsbrief van HOVO Utrecht

De nieuwe website van HOVO Utrecht had uiteraard ook gevolgen voor de nieuwsbrief. En dus ging ook deze op de schop. Een moderne uitstraling en een ruimere lay-out zijn het resultaat.

Inhoudelijk verandert er niet veel: nog steeds krijgen cursussen de nodige aandacht en er blijft aandacht voor reizen, TOP-docenten en cursusverslagen. Tot slot blijft er in elke nieuwsbrief aandacht voor de Vrienden van HOVO Utrecht. Hun activiteiten en bestuurlijke zaken komen daarbij geregeld aan de orde.

Maar in de verspreiding gaat wel wat veranderen. De digitale nieuwsbrief, met deze als sluitstuk, werd tot nu toe verzonden aan alle cursisten, docenten en relaties.

Onder de nieuwe privacywetgeving is dit echter niet meer mogelijk. De volgende nieuwsbrief wordt uitsluitend verzonden aan hen die zich daarvoor uitdrukkelijk hebben aangemeld. Bij de huidige stand van zaken zou dat betekenen dat de oplage behoorlijk af zou nemen. En dat is zonde, want u blijft daardoor verstoken van alle actuele informatie over ‘uw’ HOVO Utrecht.

Maar er is wat aan te doen: u kunt zich gratis aanmelden voor de ontvangst van de nieuwsbrief, die ongeveer 5x per jaar verschijnt. Hebt u dat nog niet via de website gedaan, doe het dan alsnog hier en nu!

U kunt zich aanmelden via het formuliertje hiernaast (of hieronder op uw mobiel).