Generic selectors
Alleen precies overeenkomende resultaten
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
courses

De Vrienden van HOVO Utrecht

Fotoboeken
Zowel bij HOVO Utrecht als bij de Vrienden van HOVO Utrecht is er in de loop van de jaren een uitgebreid fotoarchief opgebouwd in de vorm van fotoalbums. Mocht u nu tijd over hebben en nostalgisch willen terugkijken naar toen excursies nog mogelijk waren, of vast vooruitkijken en verheugen op wat komen gaat zodra het weer kan? Ze staan op de website van de Vrienden. klik hier. Klik in de menubalk van deze site op Fotoboeken (of klik hier). Dan opent zich een pagina waar de fotoboeken worden ingeladen (even geduld a.u.b.). Klik op het fotoboek dat u wilt bekijken. Ook de fotoalbums van HOVO Utrecht zijn hier te vinden.

Activiteiten
Het zal u niet verbazen dat ook bij de Vrienden van HOVO Utrecht noodgedwongen alle activiteiten stilliggen. Geen voorjaarsexcursie en geen mini-docufest in november. Onduidelijk is wanneer fysieke bijeenkomsten weer mogelijk zijn. Om het contact gaande te houden, hebben inmiddels alle Vrienden van HOVO Utrecht een Vriendenbrief ontvangen.

Bestuurswisseling
De bestuurssamenstelling van Vrienden van HOVO Utrecht is gewijzigd. Harry Peeters is om gezondheidsredenen teruggetreden als voorzitter, onder grote dank voor zijn werk! Hij is opgevolgd door Joke Dinklage, voormalig bestuurslid. In het penningmeesterschap kreeg Henk Wevers versterking van Ellen Vorsteveld als 2e penningmeester (was eveneens al bestuurslid). Jan Hein Zeijlstra is toegetreden als nieuw bestuurslid.
Joke Dinklage is -naast voorzitter van bestuur Vrienden van HOVO Utrecht- ook toegetreden tot het Bestuur van HOVO Utrecht.
Alles weten over de Vrienden van HOVO Utecht? Klik hier!