line
ZOEK CURSUS OP:


line
line
Kerstconcert HOVO Utrecht

Cursuscode: 6C7345

In de sfeervolle omgeving van het Academiegebouw houdt HOVO Utrecht dit jaar een Kerstbijeenkomst in de Aula van het Academiegebouw.
In de eerste helft van deze bijeenkomst breekt HOVO-docent dhr. drs. J. Nuchelmans een lans voor een aantal minder bekende werken uit het Kerstrepertoire door de eeuwen en de landen heen.
Voor de tweede helft van de bijeenkomst is er live kerstmuziek.

Tijdens de inloop en de pauze is er koffie of thee met kerstbrood en na afloop de traditionele borrel met alles wat daar bij hoort.

Programma:
14.00u Inloop
14.30u Lezing door dhr drs. J. Nuchelmans
15.30u Pauze
15.45u Live kerstmuziek
16.30u Borrel
Afsluiting ca 17.30 uur

Toegang gratis.
Het programma is nog in bewerking.
Zodra de muziekstukken bekend zijn wordt dit vermeld op de website.

tijd: vrijdag 14:30-17:00 uur
startdatum:22 december 2017
plaats:Aula, Academiegebouw Domplein 29 UTRECHT
docent:J. Nuchelmans
J. Nuchelmans

Dhr. drs. J. Nuchelmans studeerde Muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Hij verheugt zich erop dat hij na bijna veertig jaar als docent muziekgeschiedenis aan de conservatoria van o.a. Amsterdam, Den Haag en Utrecht, als HOVO-docent zijn liefde voor de muziekgeschiedenis kan blijven delen. Daarbij put hij ook uit zijn verleden als artistiek leider van het Festival Oude Muziek in Utrecht.

Sluiten
prijs: € 0,00
code: 6C7345   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOVO Utrecht stelt deze informatie met de grootste zorg samen. Desondanks kunnen er wijzigingen in het aanbod noodzakelijk zijn. U kunt aan de informatie op de site dan ook geen rechten ontlenen. Wij vragen u begrip hiervoor te hebben.

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: