Honger naar meer…

Herinnert u zich het nog, uw eerste college bij HOVO Utrecht? Mogelijk heeft u van tevoren nog lopen wikken en wegen of u zich wel echt ging inschrijven. Hoe zou het voelen om weer in de collegebanken te zitten? Wat zou het niveau van de cursussen zijn? En hoe is het contact met de andere cursisten?

We kunnen er alles over vertellen, maar uiteindelijk weet u pas echt hoe het is als u een keer een cursusbijeenkomst of lezing heeft meegemaakt.

De HOVO Kennisweek die we dit jaar organiseren, is hier een ideale gelegenheid voor. Het diverse aanbod van korte bijeenkomsten en excursies is namelijk niet alleen voor onze huidige cursisten interessant, maar ook een laagdrempelige manier voor nieuwe cursisten om te proeven aan het onderwijs van HOVO Utrecht. Om dit verder te stimuleren bieden we u de mogelijkheid om gratis een introducé, die nog niet bekend is met ons onderwijs, mee te nemen naar een lezing.

Als de interesse dan eenmaal is gewekt, kan ik u ook van harte aanraden om langs te komen bij onze open dag, waarbij een voorproefje wordt gegeven van het seizoen 2019-2020.

Zo hopen we naast de vele bekende gezichten ook weer veel nieuwe mensen te mogen verwelkomen. Want een ding weten we zeker; na geproefd te hebben van ons onderwijs komt vrijwel iedereen terug met honger naar meer kennis!

Drs. Robert Kerst
Directeur HOVO Utrecht