line
ZOEK CURSUS OP:


line
line
HOVO Utrecht: Hoger Onderwijs vanaf 50

Wij bieden algemeen vormend onderwijs aan in Utrecht en Amersfoort. Dit doen we in samenwerking met de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht-Amersfoort en Universiteit voor Humanistiek. Voor een indruk van de bijeenkomsten: zie de video's aan de linkerzijde van de website.

Er is weer een divers aanbod aan lezingen en cursussen in de maand juli 2017. Het Hovo café is op woensdag 5 juli, spreker Prof.dr. Paul Schnabel. De zomeracademie wordt afgesloten met een 'Open dag' in de Botanische tuinen waar u geinformeerd wordt over het programma van 2017-2018 met diverse andere activiteiten. Meer informatie, klik hier.

EEN CURSUS ZOEKEN, AANMELDEN, LOCATIES EN WACHTLIJSTEN
Onder 'ons aanbod' in de rode balk staan alle cursussen op startdatum. Via de bovenstaande knoppen kunt u de cursussen vinden op categorie.
Wanneer een cursus vol is en een wachtlijst heeft wordt dit aangegeven. Zodra de locatie bekend is wordt het ook vermeld op de website.
Bekijkt u liever de gids? Dat kan ook: links bij de knop 'cursusgids' kunt u de gids per seizoen bekijken. Een papieren cursusgids kunt u aanvragen via het mailadres hovo@uu.nl

READERKNOP
Op uw smartphone kunt u bij een cursus linksboven de readerknop aanklikken om de tekst schermvullend weer te geven.


 
 
 
 
 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: