Generic selectors
Alleen precies overeenkomende resultaten
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
courses

hallo

Mijn account

Registreer

(als u nog geen account heeft)
 • Wanneer u zich registreert, maakt u een (tijdelijk) account aan op de website van HOVO Utrecht. De gegevens die wij nodig hebben om u te kunnen inschrijven voor een cursus, ziet u hieronder gemarkeerd met een *. Dat zijn verplichte invulvelden. Het verstrekken van de overige gegevens is niet verplicht maar wel wenselijk. U kunt uw gegevens later altijd weer aanpassen.

   

  Hoe lang bewaart HOVO Utrecht mijn gegevens?

  Uw account wordt bewaard voor de duur van de cursus(sen) waaraan u deelneemt. Na afloop van de cursus(sen) worden uw gegevens van de website verwijderd. Vindt u het handig dat uw account bewaard blijft, zodat u de volgende keer niet weer opnieuw hoeft te registreren, dan kunt u hieronder toestemming geven om uw gegevens voor onbepaalde tijd te bewaren. U kunt hier altijd op terugkomen en uw gegevens laten verwijderen.

   

  Mag HOVO Utrecht uw gegevens gebruiken voor de eigen statistieken?

  HOVO Utrecht zou graag uw gegevens ook na afloop van de cursus(sen) bewaren voor statistische doeleinden, om antwoord te kunnen geven op vragen als: Hoeveel van onze cursisten volgen vaker een cursus? Hoeveel nieuwe cursisten weten HOVO Utrecht te vinden? Etcetera. Deze gegevens worden dan geanonimiseerd bewaard, en niet online.

  Ook dit doen we niet zomaar. Hieronder vragen we daarvoor uw toestemming.

   

  Meer informatie vindt u in ons privacy reglement.

 • Heeft u problemen met een account aanmaken? Stuurt u dan een email met uw gegevens en de door u gewenste cursus(sen). We helpen u graag.


 • U kunt hier invullen hoe u wilt dat uw naam eruit ziet op de website. U ziet deze naam op uw eigen account-pagina. Voor anderen is hij zichtbaar wanneer u bijvoorbeeld een reactie schrijft op een cursus.
 • Vul alle cijfers van uw telefoonnummer in zonder spaties, haakjes of streepjes: ##########
 • Vul alle cijfers van uw telefoonnummer in zonder spaties, haakjes of streepjes: 06########
 • Vul uw telefoonnummer in inclusief de landcode.
 • Betalingsgegevens

 • Vul uw IBAN in zonder spaties of punten. Controleer uw IBAN alstublieft zorgvuldig, dat is belangrijk voor de machtiging die u verleent.
 • Inloggegevens

  Kies uw inloggegevens voor later gebruik
 • Minimum length of 7 characters.
  The password must have a minimum strength of Gemiddeld.
  Sterkte-indicator
 • Overige gegevens

 • Rol cursuscontactpersoon

  Een cursuscontactpersoon heeft voor HOVO en de docent een grote toegevoegde waarde. Het is voor HOVO en zeker ook voor de docent erg belangrijk om een aanspreekpersoon te hebben bij een cursus. Wij waarderen het enorm wanneer een cursist deze rol op zich wil nemen. Als dank bieden wij u een gratis lezing aan bij de zomeracademie.

  Over het algemeen zijn de taken:

  1. Bij de eerste bijeenkomst van de cursus hand- en spandiensten verlenen aan de docent
  2. Bij alle bijeenkomsten: Melden wanneer koffie/thee niet gebracht wordt.
  3. Evaluatie cursus: Deelnemen aan de “Evaluatiebijeenkomst cursuscontactpersonen” waarvoor u van uw coördinator een uitnodiging ontvangt.

  Na opgave als cursus contactpersoon ontvangt u nadere informatie.

  Zorg, als u deze vraag met "ja" heeft beantwoord, dat uw postadres goed ingevuld is.