CONTACT MET HOVO UTRECHT
twitter-white facebook
ONLINE VERSIE
 
 
HOVO_logo
 
 

Geachte heer, mevrouw,
 
Vol trots presenteren wij u de nieuwe website van HOVO Utrecht met het programma van de zomeracademie 2018. Deze website voldoet aan de nieuwe eisen met betrekking tot de privacywetgeving en is responsief; dat wil zeggen dat de website nu ook gemakkelijk te bekijken is op bijvoorbeeld een tablet of op de mobiele telefoon.

Wellicht kan de site nog ‘geperfectioneerd’ worden of heeft u suggesties? Dan horen wij dit graag! Stuurt u dan een mail naar hovo@uu.nl.

De gebruikelijke papieren gids is inmiddels met de post naar u toe gestuurd en zult u binnen een week ontvangen. 

 

hovo-home
 

Wat verandert er voor u?

Wij hebben gewerkt aan een meer gebruiksvriendelijke website en aan de normen van de privacywetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht is.

Om in te schrijven voor een cursus maakt u eenmalig een account aan met uw e-mailadres en een wachtwoord (u kunt dit laten onthouden door uw computer). In uw account kunt u uw gegevens noteren en uw betalingswijze kiezen. Om uw gegevens in een account te bewaren, hebben wij uw toestemming nodig. Bij een volgend bezoek aan de website hoeft u dan alleen in te loggen en niet meer al uw gegevens in te vullen. U heeft toegang tot uw account wanneer u wilt en kunt dan inzien voor welke cursussen u zich heeft opgegeven.
 
U krijgt dus geen bericht meer van inschrijving van HOVO. U kunt op uw account zien waarvoor u bent ingeschreven. Een week voor aanvang van de cursus krijgt u wel zoals gebruikelijk de welkomstbrief met locatie en routebeschrijving.
 
Naar de website van HOVO Utrecht

 

Als u vragen of hulp nodig heeft bij het aanmaken van uw account kunt u ons bellen op 030-253 31 97 (ma t/m do van 9-12.30 uur, maandag 2e paasdag gesloten).
 
Hartelijke groet,
Het HOVO team

 
 
 
Logo HOVO Utrecht Logo UU Logo HU Logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Utrecht-Amersfoort en de Universiteit voor Humanistiek Utrecht. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
© 2019 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook Twitter