gratis online lezing ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
CONTACT MET HOVO UTRECHT
twitter-white facebook linkedin-dark
ONLINE VERSIE
 
 
 
Beste HOVO-cursist,
Het virus COVID-19 heeft ingrijpende gevolgen voor iedereen. Ook de fysieke bijeenkomsten van het HOVO voorjaarsprogramma moesten abrupt afgebroken worden. Vorig jaar startten wij al met het onderzoeken van de mogelijkheden van leren-op-afstand. Waar mogelijk proberen we er dan ook voor te zorgen dat u op afstand uw cursus alsnog op een goede manier kunt afronden. Om u daarnaast als nieuwsgierige cursist een hart onder de riem te kunnen steken, bieden we u graag een gratis online lezing aan van HOVO-docent Robert Keurntjes.
 
 
 
plato-en-aristoteles
Filosoferen in tijden van crisis?
Onder deze titel heeft docent Robert Keurntjes speciaal voor deze uitzonderlijke omstandigheden een lezing ontwikkeld die u ‘live’ vanuit uw huis kunt bijwonen via uw computer, tablet of smartphone. Deze online lezing vindt plaats op woensdag 25 maart om 15.00 uur en biedt net als een fysieke bijeenkomst de mogelijkheid om bijvoorbeeld vragen te stellen.

Filosoferen in tijden van crisis?
Begin 6e eeuw werd de tot dan toe zeer rijke, welvarende en machtige Boethius gevangen gezet. Berooid raakt hij in gesprek met vrouwe Filosofia en realiseert zich dat vrouwe Fortuna niet de beste raadgeefster is geweest. Hij schreef het op in ‘De vertroosting van de filosofie’.
In deze lezing onderzoekt de docent hoe je als filosoof met een crisis om kunt gaan. Wat vertellen andere filosofen ons? Wat is het grootste gemis waar we mee te maken krijgen? Hoe houden we het hoofd koel en wat doen we met alle extra tijd die we nu te vullen hebben?
LEES MEER en AANMELDEN
 
 
 
 
Logo HOVO Utrecht Logo UU Logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Utrecht-Amersfoort. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
© 2019 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook Twitter linkedin-dark