gratis online lezingen ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
CONTACT MET HOVO UTRECHT
facebook linkedin-dark
ONLINE VERSIE
 
 
 
Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd. Samen bereiken wij zo veel mogelijk geïnteresseerden.

Beste HOVO-cursist,


Het coronavirus COVID-19 heeft de wereld op zijn kop gezet. Het zijn zware tijden, ook voor u, onze cursisten. Om u een hart onder de riem te steken, bieden wij u in mei twee gratis lezingen aan. Hierover kunt u meer lezen in deze nieuwsflits. Uiteraard is dit onderwijs niet fysiek in een collegezaal, maar live via het internet. Dat zal even wennen zijn, dat geldt ook voor de docenten en onszelf. Maar het is nog steeds mogelijk om vragen aan de docent te stellen en we hebben er vertrouwen in dat u hiermee alsnog onderwijs kunt volgen met de hoge kwaliteit die u van HOVO Utrecht gewend bent. 


We verwachten u binnen enkele weken een mooi en aangepast zomerprogramma te kunnen aanbieden, waarbij u de cursussen via uw computer of tablet vanuit uw woonkamer kunt volgen. De fysieke bijeenkomsten die waren aangekondigd in de cursusgids van de zomeracademie, kunnen in elk geval niet doorgaan. Meer informatie over het nieuwe programma volgt via de eerstvolgende nieuwsbrief.

 
 
 
Naamloos-1
Lezing 1:
Schubdier op het menu!

Enkele achtergronden bij het ontstaan van de COVID-19 pandemie in China door dr. Leo van Grunsven op vrijdag 22 mei van 11.00 tot 12.00 uur.

LEES MEER EN AANMELDEN
 
 
 
Afbeelding bij lezing klimaatverandering
Lezing 2:
Klimaatverandering en klimaatmodellen; hoeveel weten we?

Bestudering van klimaatverandering; wereldwijd assessment vanuit het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) door drs. Rob Groenland op vrijdag 29 mei van 11.00 tot 12.00 uur.

LEES MEER EN AANMELDEN
 
 
 
Logo HOVO Utrecht Logo UU Logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Utrecht-Amersfoort. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
┬ę 2020 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook linkedin-dark