Herfstprogramma en de digitale cursusgids Herfst 2020 van HOVO Utrecht Live Online ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
CONTACT MET HOVO UTRECHT
facebook linkedin-dark
ONLINE VERSIE
 
 

Online lezingen en cursussen: sociaal in tijden van fysieke afstand
Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd. Samen bereiken wij zo veel mogelijk geïnteresseerden.

 
Beste lezer,

Met veel genoegen presenteren we u de nieuwe digitale cursusgids Herfst 2020 met het herfstprogramma van HOVO Utrecht Live online. Het najaarsprogramma van voorheen hebben wij, om organisatorische redenen, namelijk gesplitst in een herfstprogramma  en een winterprogramma.
We zullen onze gidsen voorlopig niet in gedrukte vorm rondsturen. Vandaar dat we deze informatie ook aan hen sturen die in normale tijden de gedrukte cursusgids ontvangen.
U kunt alle cursussen van het herfstprogramma ook bekijken via de website van HOVO Utrecht. Daar treft u overigens ook de cursussen uit het zomerprogramma nog aan.

Het team van HOVO Utrecht

 
 
cursusgids_najaar2020
Cursusgids Herfst 2020
Komende herfstperiode biedt HOVO Utrecht u weer een inspirerend en verrijkend onderwijsprogramma. Net als afgelopen zomer vinden alle bijeenkomsten online plaats. U heeft een live verbinding met de colleges, zodat er ook altijd ruimte is voor interactie. Zo kunt u nieuwe kennis opdoen vanuit uw eigen huiskamer en staat u
tegelijkertijd in contact met de docent en de andere cursisten.
U heeft dit najaar de keuze uit een bijzonder breed pallet aan onderwerpen. Van de geschiedenis van klassieke muziek tot Egyptische religie en van ecologie tot grote filosofische vragen. En mocht de keuze voor een cursus te moeilijk zijn, dan geven
we u graag de mogelijkheid om in deze herfstperiode een tweede cursus voor slechts de helft van het cursusgeld te volgen. Dat betreft dan de goedkoopste cursus!
BEKIJK DE GIDS
 
 
 
 
hovo_cursusgods_zomer2020_online
Zomeracademie
Het programma van de Zomeracademie 2020 is al een aardig eind onderweg. Er gaan de komende weken echter nog steeds cursussen en lezingen van start waarvoor u zich nog kunt opgeven.
LEES MEER
 
 
 
 
Voor vragen en nadere informatie
Het HOVO team werkt vanuit huis, dus helaas is telefonisch contact niet mogelijk. Voor vragen over een cursus kunt u op de site gebruik maken van het vragenveld bij de betreffende cursus of door een mail te sturen naar hovo@uu.nl
We maken gebruik van het programma Zoom. Hoe dat werkt kunt u lezen op onze website. Klik hier.
domein-email
 
 
 
 
Logo HOVO Utrecht Logo UU Logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Utrecht-Amersfoort. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
┬ę 2020 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook linkedin-dark