Alle informatie over het Live Online Zomerprogramma van HOVO Utrecht ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
facebook linkedin-dark
ONLINE VERSIE
 
 

SPECIALE EDITIE: Online cursussen en lezingen in Coronatijd

 

Deze informatie wordt ook gestuurd aan alle ontvangers van de cursusgids. De inhoud van de gids is vanwege de coronbeperkingen achterhaald, en er verschijnt geen nieuwe gedrukte versie.

Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd. Samen bereiken wij zo veel mogelijk geïnteresseerden.

 
 

Beste lezer

Informatiebrief ‘HOVO Utrecht Live online…’ Geen Nieuwsbrief, geen Nieuwsflits m
aar iets geheel nieuws en uit de nood geboren.

In deze ‘Live-online’-informatiebrief kunt u alles lezen over het aangepaste zomerprogramma van HOVO Utrecht. We kondigden dat via de Nieuwsflitsan 20 maart jl. al aan. Door het bureau, de docenten, mediadeskundigen en andere medewerkers is hard gewerkt om het reguliere programma na de overheidsmaatregelen van 17 maart jl. om te zetten naar een live online programma.
   LEES  MEER  

 
 
 
HOVO_cursusgods_zomer2020_online
Alle informatie over het zomer-programma in het coronatijdperk

Voor alle inhoudelijke en practische informatie over het live online programma, te weten het cursusprogramma van de Zomeracademie en de lezingen van de HOVO Kennisweek,              klikt u hier . 
Om te bladeren in de digitale cursusgids    klik u hier.   

 
 
 
 
domein-email

Voor vragen en nadere informatie:

Het HOVO team werkt vanuit huis, dus helaas is telefonisch contact niet mogelijk.

Voor vragen over een cursus kunt u op de site gebruik maken van het vragenveld bij de betreffende cursus of door een mail te sturen naar hovo@uu.nl

 
 
 
 
Logo HOVO Utrecht Logo UU Logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Utrecht-Amersfoort. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
© 2019 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook linkedin-dark