CONTACT MET HOVO UTRECHT
twitter-white facebook linkedin-dark
ONLINE VERSIE
 
 
 
Beste lezer,

Allereerst willen wij u een goed en leerzaam nieuw jaar toewensen.
Wij hebben in samenwerking met het Museum Catharijneconvent een lezing voor u georganiseerd. Deze lezing bieden wij u speciaal aan en is buiten het reguliere cursusprogramma opgezet.
Wilt u iemand laten kennismaken met HOVO Utrecht? Stuurt u dit bericht dan gerust door.

 
 
 
 
Drukwerk

North & South, topkunst uit de hoge middeleeuwen

Bent u geïnteresseerd in kunst? Heeft u belangstelling voor de middeleeuwen? Zou u willen reizen tussen Noord- en Zuid-Europa, en wel op woensdag 22 januari 2020? HOVO en het Museum Catharijneconvent heten u welkom.


Kunst uit de hoge middeleeuwen (ca. 1100-1350) hebben we nauwelijks meer in Nederland. Wat uit deze periode nog wel is overgebleven, bevindt zich vooral in het noorden (Noorwegen) en het zuiden (Spanje) van Europa. Het is Museum Catharijneconvent gelukt deze zeldzame en eeuwenoude werken - die ook nog eens opvallend veel op elkaar lijken - naar Utrecht te halen voor de tentoonstelling North & South.  Een unieke kans om tijdens deze ochtend - waarin u zowel een lezing als een rondleiding krijgt aangeboden - oog in oog te staan met een verloren verleden. 
LEES MEER en aanmelden
 
 
 
 
Logo HOVO Utrecht Logo UU Logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Utrecht-Amersfoort. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
© 2019 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook Twitter linkedin-dark