Alle informatie over de open dag van HOVO Utrecht op 11 juli a.s. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
CONTACT MET HOVO UTRECHT
twitter-white facebook linkedin-dark
ONLINE VERSIE
 
 
NIEUWSBRIEF HOVO_logo
 
 
Beste lezer,

Met het oog op de open dag van HOVO Utrecht op 11 juli a.s. sturen we u deze keer een extra nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan korte inleidingen van veel onderwerpen die met de open dag te maken hebben. Wilt u hier over meer lezen klik dan op LEES MEER  U komt dan op de webpagina van HOVO Utrecht waarop alle informatie over het desbetreffende onderwerp te vinden is. 
Denkt u dat deze nieuwsbrief ook interessant is voor personen uit uw eigen netwerk?

Stuurt u dit bericht dan gerust door.

In dit nummer:
Lezing tijdens de open dag
Boekenruilbeurs
Programma docentenlezingen
Handige informatie
Plattegrond Ruppertgebouw
Programma zomeracademie
Programma najaar 2019
 
 
                    Alle informatie over de open dag 2019
 
 
 
Open dag 2019 HOVO Utrecht

U bent ook dit jaar weer van harte welkom op onze open dag op donderdag 11 juli a.s.

Tijdens de zomeracademie verzorgt HOVO Utrecht, in samenwerking met stichting Vrienden van HOVO Utrecht, een open dag die een voorproef geeft van het seizoen 2019-2020. Diverse docenten geven vanuit hun eigen vakgebied een korte lezing van circa 25 minuten, waarna er ca. 10 minuten tijd is voor vragen. Het geeft u een beeld van wat u in het nieuwe cursusjaar kunt verwachten.
LEES MEER
013opendag-2018-4
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
 

De lezing tijdens de open dag over:

'Nudging': de wetenschap achter gedragsbeïnvloeding'

Vaccinatie, orgaandonatie, minder vlees eten, zonnepanelen op je dak laten plaatsen… Dit zijn allemaal kwesties waarin de overheid een beroep op onze medewerking doet om ons gedrag te veranderen.

LEES MEER
lezing-prof-denise-de-ridder-pasfoto-2
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
 

Boekenruilbeurs

Lijkt uw huis ook op een bibliotheek of tweedehands boekenwinkel? Kunt u nauwelijks plaats vinden voor een nieuw boek? Of gaat u kleiner wonen en wilt u wat boeken kwijt?

Wij lossen uw probleem op!
LEES MEER
bij-vrienden-van-hovo-utrecht
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
 

Programma van de docentenlezingen

Vanaf 13.15 uur (en daarna elke drie kwartier) zullen 21 docenten (van de ca. 100) verdeeld over 5 verschillende zalen een presentatie houden over hun cursus in het studiejaar 2019-2020. De docenten worden kort geïntroduceerd en houden dan een lezing van ongeveer 25 min. over het onderwerp van hun cursus, daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. Het geeft u een beeld van wat u in het nieuwe cursusjaar kunt verwachten. In onderstaand schema kunt u zien welke docent hoe laat en in welke zaal de lezing houdt.

LEES MEER
programma
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
 

Handige informatievoor de deelnemers

Praktische zaken, zoals bereikbaarheid, parkeren, lunchen. U leest het hieronder.

LEES MEER
images
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
 

Plattegrond

Voor een plattegrond van de gang in het Ruppertgebouw kunt u hier klikken. Hierop staan de diverse locaties van de lezingen en stands aangegeven.
LEES MEER
plattegrond-opendag-2019-4
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
 
HOVO omslag gids zomer2019-DEF-CS5 na bewerking front
Programma zomeracademie 2019
Voor de meeste cursussen van de zomeracademie (incl. de HOVO Kennisweek) kunt u zich nog steeds aanmelden. Voor het volledige programma, alle informatie en aanmelden:
klik hier onder!
LEES MEER
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
 
cover-voor-facaebook-klein
Programma najaar 2019
We zitten nog midden in de zomer, maar het najaarsprogramma werpt zijn schaduw al vooruit. Er zal zeker ook nu weer een interessante cursus voor u bij zitten. En wilt u hbelemaal zeker zijn van uw keuze? Tijdens de open dag op 11 juli geven voor docenten een introductie op hun cursus. Kijk dus even bij het docentenoverzicht hier boven!
Voor het volledige programma, alle informatie en aanmelden:
klik hier onder!
LEES MEER
 
▲ TERUG NAAR BOVEN
 
 
 
logo HOVO Utrecht   logo UU   logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Utrecht-Amersfoort. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
© 2019 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook Twitter linkedin-dark