De jaarlijkse kerstbijeenkomst van HOVO Utrecht; een traditie om niet te missen ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
CONTACT MET HOVO UTRECHT
twitter-white facebook linkedin-dark
ONLINE VERSIE
 
 
 
Beste lezer,

Op woensdagmiddag 18 december organiseert HOVO Utrecht het traditionele kerstconcert. Komt u ook?  En kent u iemand die graag het HOVO kerstconcert wil bijwonen?  Stuurt u dit bericht dan gerust door.

 
 
 
073kerstconcert 2018
Kerstconcert HOVO Utrecht 2019 met drs. Joop van Velzen en Ensemble Illustre


Ook dit jaar verzorgt HOVO Utrecht een bijeenkomst rond de muzikale kersttradities. U bent welkom in de sfeervolle Aula van het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.

De heer drs. Joop van Velzen opent de bijeenkomst met de lezing 'Het 'Weinachtsoratorium' uit de schaduw van J.S. Bach’.

Het tweede deel van het programma bestaat uit een optreden van de jonge musici van Ensemble Illustre. Zij brengen voor u een programma met historische en klassieke kerstliederen. Aan het begin van de middag serveren wij koffie/thee en kerstbrood en aan het einde de traditionele glühwein of warme chocolademelk.

Lees meer en AANMELDEN
 
 
 
 
kenniscadeaubon-2

Zoekt u nog een geschikt cadeau voor de feestdagen?
Verras iemand voor de aankomende feestdagen, met een verjaardag of zomaar voor de aardigheid. Heeft u genoten van een cursus en wilt u een ander daarin laten delen?
Geef kennis cadeau! U helpt iemand over de studeerdrempel heen door hem of haar een kenniscadeaubon van HOVO te schenken. Deze cadeaubon koopt u voor elk willekeurig bedrag en kan worden gebruikt om iemand een lezing of een deel van een cursus te geven.
De kenniscadeaubon van HOVO Utrecht: het leerzame alternatief. En… origineel!
LEES MEER
 
 
 
 
Logo HOVO Utrecht Logo UU Logo HU
 
HOVO Utrecht is een initiatief van de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Utrecht-Amersfoort. HOVO Utrecht maakt gebruik van de expertise van (oud-)hoogleraren/docenten en de faciliteiten van de genoemde instellingen.
U ontvangt deze email omdat u zich hebt geregistreerd op de website van HOVO Utrecht, of omdat u zich heeft geabonneerd op onze nieuwsbrief met het email-adres . Als u onze nieuwsbrieven niet meer wil ontvangen, kunt u zich hier afmelden. U kunt ook uw gegevens aanpassen.
© 2019 HOVO Utrecht, alle rechten voorbehouden
Facebook Twitter linkedin-dark