Open dag HOVO: een ‘proeverij’ in de buitencategorie

Ook dit jaar sluiten we de zomeracademie af met een open dag. En daarmee tegelijk het seizoen 2017-2018.  De Open Dag vindt plaats op donderdag 26 juli, van 12.30-16.00 uur. HOVO Utrecht blikt dan vooruit naar het volgende seizoen. Alles speelt zich af in en rond de brede gang van het Marinus Ruppertgebouw (met de oranje bloempotten).

Er zijn drie belangrijke elementen tijdens de dag:

  • De lezing van prof. dr. Vincent Icke die u meeneemt ‘op reis’ voorbij de sterren, naar het centrum van de Melkweg, naar sterrenstelsels op een miljard lichtjaar afstand.
  • De markt met tafels van docenten die u vertellen over hun cursus voor het komende studiejaar in de vorm van een soort ‘Meet en Greet’. En wegens groot succes keert ook de boeken (ruil)markt van de Vrienden van HOVO Utrecht weer terug.
  • De docentenlezingen waarin zij de essentie van hun cursus uiteenzetten.

Dit alles wordt omlijst door muziek en zijn er zitplekken om een kopje koffie of thee te drinken en zullen uit het rijke archief van HOVO (en van de Vrienden) foto’s worden vertoond op een groot scherm.

Over deze gelegenheid tot informatie en ontmoeting wordt eind juni een speciale nieuwsbrief verstuurd (snel aanmelden voor de nieuwsbrief dus!!). Daar wordt alle gedetailleerde informatie op een rijtje gezet. En tegen die tijd zal ook alles op de website te vinden zijn.

En, o ja, aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis!