Praktische zaken in corona-tijd

Informatie over algemene zaken, openingstijden van het bureau, aanmelden, wachtlijsten, machtigingen voor betaling, annuleren en live online.

Openingstijden bureau

Helaas is het voor de teamleden nog niet mogelijk om dagelijks op het HOVO-bureau in het Bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht te zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via het reguliere nummer 030-2533197
  Hoe meld ik me aan?
Bij de betreffende cursus kunt u klikken op ‘aanmelden’. Heeft u nog geen account, dan wordt u verzocht deze aan te maken en de wijze van betaling aan te geven. U kunt in uw account een machtiging afgeven. Rondom de startdatum wordt het cursusgeld afgeschreven. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan of u annuleert tijdig, dan wordt de afgegeven incasso niet door HOVO geïnd.
Wilt u toch zelf het cursusgeld overmaken, dan kan dit inclusief € 7,50 euro administratiekosten naar HOVO Utrecht, rekeningnummer NL33 INGB 0000105544 onder vermelding van cursusnummer en -titel. Pas wanneer deze betaling door ons ontvangen is, ontvangt u een bevestiging van inschrijving. In uw account kunt u uw aanmelding terugzien.
  Is er nog plaats voor de cursus van mijn voorkeur?
De cursussen in het najaar 2020 worden live online aangeboden. Er is momenteel nog voldoende plaats om u aan te melden.
  Hoe werkt live online?
Uitgebreide informatie vindt u op de website van HOVO Utrecht, zie HOVO live online
  Wanneer ontvang ik informatie over de cursus na aanmelding?
De week voor aanvang ontvangt u de welkomstbrief met inloggegevens voor de cursus, en ook een cursuswijzer met de opbouw.
  Hoe moet ik annuleren?
Als u onverhoopt moet annuleren, dan kunt u in uw account de annulering aangeven of een mail sturen naar hovo@uu.nl. Zie hiervoor ook de praktische zaken m.b.t. annuleren.
  Uitval van een bijeenkomst
Veelal wordt een uitgevallen bijeenkomst in de uitloopweek ingehaald. Er kan alleen restitutie verleend worden als een bijeenkomst niet wordt ingehaald.