Generic selectors
Alleen precies overeenkomende resultaten
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
courses

Vrienden van HOVO Utrecht zoeken een penningmeester

In het bestuur van de Stichting Vrienden van HOVO Utrecht is de penningmeester bestuurslid en verantwoordelijk voor de financiële werkzaamheden en donateurs-administratie. De huidige penningmeester, dhr. Henk Wevers is zo langzamerhand aan het einde van zijn zittingsperiode als bestuurslid en wil een stapje terug doen. Er wordt derhalve een nieuwe penningmeester gezocht. Dus een dringende oproep aan geïnteresseerden om zich te melden om te worden ingewerkt als:

Penningmeester

Wij zoeken hiervoor iemand die affiniteit met computers heeft (PC of Mac). Ook is enige ervaring met Excel gewenst. Desgewenst kan op kosten van het bestuur een Excel-cursus worden gevolgd.
De administratie van donateurs en donaties is ondergebracht in één groot Excelbestand. Ook de boekhouding wordt met Excel bijgehouden. De penningmeester heeft de volgende taken:

Opstellen van de jaarrekening, de balans en de begroting voor het komende jaar;
Betalen van rekeningen (o.a. drukwerk, reiskosten van bestuursleden, rekeningen m.b.t. activiteiten);
Het bijhouden van de donateursadministratie;
Het verzorgen van e-mailingen m.b.t. activiteiten.
Verder is er natuurlijk het gezamenlijk bedenken van activiteiten, zoals de excursies, Mini-Documentaire Festivals en de lezingen voor de Vriendenmiddag.

Het samen in het bestuur werken aan de ondersteuning van HOVO Utrecht en de activiteiten voor de Vrienden is boeiend, leuk, inspirerend en bevredigend!

Lijkt het u leuk om in ons bestuur mee te werken, of kent u iemand anders die zich een paar jaar voor de Vrienden van HOVO Utrecht zou willen inzetten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Namens het bestuur van de Vrienden,
Henk Wevers
Penningmeester
030-2513558  HIM.Wevers@planet.nl

Website Vrienden van HOVO Utrecht: KLIK HIER

Geef een reactie