Aalst, dr. Irina van

Stadsgeograaf bij de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht. Haar onderzoek bevindt zich op het snijvlak van de stads-, economische en culturele geografie.

Bokern, Frank

Frank Bokern werkte als journalist onder meer voor de NOS en de Haagse Post en was 25 jaar actief als tekstschrijver, copywriter en communicatieadviseur onder de naam Weergaloos met Woorden. Hij heeft verschillende boeken op zijn naam.

Zwiers, dr. Maarten

Universitair docent Groningen

Bouwers, drs. Ardi

Universitair docent Leiden, sinoloog

Bak, prof. dr. Hans

Emeritus hoogleraar Departement Moderne talen en culturen en Radboud Institute for Culture and History van de Radboud Universiteit Nijmegen

Boxhoorn, dr. Bram

Voormalig directeur Atlantische commissie

Frank, MA, Laila

Journalist

Ram,Mr. Herman

Voormalig directeur en voorzitter van de Nederlandse Dopingautoriteit

Brouwer, Dr. Sander

is docent Russische literatuur en cultuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en verbonden aan de opleiding Europese Talen en Culturen. Hij publiceert over Russische literatuur en cultuur vanaf de zeventiende tot nu en heeft ook een aantal vertalingen van Russische literatuur gepubliceerd, waaronder Avvakoem, Tsjaadaev, Erdman.

Bijkerk, Drs. Rein

Drs. Rein Bijkerk is militair-historicus en tevens gespecialiseerd in de verhouding tussen maatschappij en krijgsmacht. Ook veteranen­thema’s behoren tot zijn werkterrein. Rein Bijkerk heeft een reeks publicaties op zijn naam staan en is onder meer gastdocent aan het Instituut Defensie Leergangen (onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie). Daarnaast geeft hij in zijn woonplaats Veenendaal leiding aan een project voor onderwijsuitvallers en is hij bestuurlijk actief.