De Vrienden van HOVO Utrecht zijn springlevend, maar zoekt nieuwe donateurs!

Vriendenmiddag
Op 15 februari 2024 organiseert de Stichting Vrienden van HOVO Utrecht weer de jaarlijkse vriendenmiddag in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Letterkundige Frits van Oostrom geeft een lezing over zijn boek De Reynaert: Leven met een Middeleeuws meesterwerk.
De lezing is gratis toegankelijk voor donateurs van de Vrienden van HOVO Utrecht. De middag wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Meer over de Stichting Vrienden van HOVO
HOVO Utrecht en de Stichting Vrienden van HOVO bestaan naast elkaar als aparte organisaties, met elk hun eigen doelen.
Het Bestuur van de Stichting Vrienden ondersteunt het werk van HOVO Utrecht en behartigt de belangen van de cursisten door o.a.:
> Vertegenwoordiging in het bestuur van HOVO Utrecht;
> Zitting in programmacommissies.

Klik op de afbeelding voor het fotoverslag van de excursie van dit jaar.

Verder organiseert het bestuur jaarlijks:
> Een (dag)excursie: per touringcar naar een tentoonstelling of activiteit in Nederland of in het nabije buitenland;
> Een ‘Vriendenmiddag’ met een lezing over een cultureel, historisch of maatschappelijk onderwerp, met een borrel na afloop;
> Een wisselende activiteit (bv. een filmdag, een themamiddag), als het programma van het jaar daarvoor ruimte biedt.
Het programma van de activiteiten is altijd zo samengesteld dat er volop ruimte is voor sociaal contact. Excursies met ruime koffiepauzes en/of een uitgebreide lunch en bijvoorbeeld een korte stadswandeling, een museumbezoek, een boottocht. Bij alle activiteiten is een introducé(e) welkom.

 

 

Meer weten?
Op de website van de Vrienden https://www.vriendenhovoutrecht.nl/ vindt u informatie over geplande activiteiten en verslagen en fotoboeken van activiteiten van de afgelopen jaren.

Donateur worden
De Vrienden zijn belangrijk voor HOVO Utrecht, maar de stichting kan alleen maar actief blijven als er voldoende donateurs zijn. Ook u bent dus van harte welkom. U kunt donateur worden voor € 15,00 per kalenderjaar! U steunt dan het werk van Vrienden van HOVO Utrecht en u kunt deelnemen aan de activiteiten die de Stichting organiseert. Klik hier om u aan te melden!