Sara Pot en Irene Plattje introduceren zichzelf…

Sara Pot

Per 1 maart ben ik gestart bij HOVO Utrecht als onderwijscoördinator. Ik neem het werk over van Corine de Maar. Ik viel met mijn neus in de HOVO-boter en kon gelijk aanwezig zijn bij de start van een aantal mooie cursussen. Zo leerde ik meer over de historie van de psychiatrie en de ontwikkeling van volksbuurten, zoals Wijk C in Utrecht en de Schilderswijk in Den Haag. Niet verkeerd, zo’n eerste werkweek.

Ik stel mij graag aan u voor: mijn naam is Sara Pot, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn partner en hond in Utrecht. Van jongs af aan heb ik een passie voor het onderwijs gehad. In mijn jonge jaren uitte zich dat in de wens om kleuterjuf te worden. Uiteindelijk ben ik niet voor de klas beland, maar ben ik aan de Universiteit Utrecht de opleiding Onderwijswetenschappen gaan volgen. Dat ik mij thuis voelde binnen het hoger onderwijs bleek ook uit de stap om te gaan werken voor de UU. Eerst als relatiebeheerder en projectleider voor het team Alumnirelaties en het Utrechts Universiteitsfonds, later als adviseur stakeholderrelaties voor de faculteit Diergeneeskunde.

En nu de stap naar HOVO Utrecht. Ik kijk er ontzettend naar uit u te ontmoeten in de collegebanken, bij de open dag in de zomer, via de mail of aan de telefoon. Want heeft u vragen, opmerkingen, mooie anekdotes of ideeën. Laat het mij/ons dan vooral weten via hovo@uu.nl. Ik kom graag met u in contact.

Irene Plattje

Sinds 1 maart werk ik bij HOVO Utrecht als operationeel manager. Ik ben Irene Plattje, 39 jaar oud, en woon in Bilthoven met mijn partner, onze vierjarige zoon en teckel. Tijdens mijn opleiding aan de hotelschool in Leeuwarden heb ik mij gespecialiseerd in congres- en evenementenorganisatie. Ik houd ervan om ervoor te zorgen dat zaken goed georganiseerd zijn en het overzicht te behouden.

In mijn vorige functie werkte ik bij een organisatie die spoedzorgcursussen aanbood voor artsen in opleiding tot specialist. Ik begon als cursusorganisator en maakte vervolgens de overstap naar de rol van applicatiebeheerder. In deze positie heb ik voornamelijk projecten geleid om de dienstverlening te verbeteren en de klantbeleving te optimaliseren.

Ik werk graag voor een organisatie die altijd in beweging is. Daarom heb ik de overstap naar HOVO Utrecht gemaakt, waar ik verder kan werken in een dynamische omgeving.

Uiteraard kijk ik ernaar uit om u te ontmoeten en hopelijk tot ziens tijdens een van de cursussen.