HOVO in Rotterdam

Vanaf het voorjaar van 2023 organiseren wij HOVO-cursussen op locatie in Rotterdam voor nieuwsgierige en gemotiveerde 50-plussers. Samen met bevlogen en bekende docenten uit uw regio bieden wij u kennis voor een leven lang inspiratie. Het onderwijs is op hbo- en universitair niveau en u kunt vertrouwen op de kwaliteit die u van HOVO gewend bent. Ontdek nieuwe vakgebieden of fris uw wetenschappelijke kennis op bij een van onze cursussen!

Dit voorjaar waren de beschikbare onderwijsruimtes voor de HOVO-cursussen erg beperkt. Het Rotterdamse cursusaanbod was hierdoor beknopt. In het najaar worden er 12 cursussen aangeboden. Vanaf 1 juni staan deze online.

drankje

Feestelijke openingsbijeenkomst HOVO in Rotterdam

Sinds het begin van dit jaar is er weer prachtig HOVO-aanbod in Rotterdam te vinden. We zijn blij dat we in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam het aanbod voor het aankomend najaar verder kunnen laten groeien tot twaalf cursussen. Om deze succesvolle herstart van HOVO in Rotterdam samen met u te vieren, nodigen we u graag uit voor onze feestelijke openingsbijeenkomst op 30 juni.

Het programma bestaat uit twee interessante en inspirerende lezingen en biedt tevens de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje bij te praten met zowel oude bekenden als nieuwe Rotterdamse HOVO-cursisten.

De introductie van de bijeenkomst wordt verzorgd door Wijnand van den Brink, lid van het College van Bestuur van de Hogeschool Rotterdam, en prof. dr. Harm Bart, een van de initiatiefnemers van de herstart.

Alle beschikbare plaatsen zijn helaas al volgeboekt. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. U krijgt dan bericht als er een plaats voor u vrij komt.

Meer informatie en aanmelden voor de wachtlijst

Begin juni verschijnt het cursusaanbod voor het najaar van 2023 op de website. Wanneer u een papieren cursusgids wilt ontvangen kunt u zich hiervoor aanmelden.

 

Ik wil graag de papieren cursusgids ontvangen

Locatie

Alle HOVO-cursussen in Rotterdam vinden plaats in het onderwijsgebouw van de Hogeschool Rotterdam aan de Rochussenstraat 198.

hogeschool rotterdam

Meer weten over HOVO in Rotterdam?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief, waarin HOVO Utrecht en haar Rotter­damse samen­werkings­partners u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.