HOVO in Rotterdam

Vanaf 1 januari 2022 is Erasmus Academie gestopt met het aanbieden van HOVO-cursussen in Rotterdam. HOVO Utrecht werkt momenteel samen met andere partijen (o.a. oud-HOVO Rotterdam docenten en de Stichting Vrienden van HOVO Rotterdam) aan het mogelijk maken van een nieuw aanbod van HOVO-cursussen op Rotterdamse locaties. Zo hopen wij dat de nieuwsgierige en gemotiveerde 50-plussers uit Rotterdam en omstreken binnenkort weer volop gebruik kunnen maken van een onderwijsaanbod met de kwaliteit die ze van HOVO gewend zijn.

Het is nog niet helemaal zeker wanneer de herstart zal plaatsvinden. Maar er wordt vanuit het nieuwe initiatief hard gewerkt om in voorjaar van 2023 in Rotterdam al enkele interessante HOVO-cursussen te kunnen bieden op het gebied van Wijsbegeerte, Kunst & Cultuur, Natuurwetenschappen, Geschiedenis en Mens & Maatschappij.

Meld u op deze webpagina aan voor de nieuwsbrief over HOVO in Rotterdam, zodat we u op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.

Meer weten over HOVO in Rotterdam?

Schrijf u in voor de speciale nieuwsbrief, waarin HOVO Utrecht en haar Rotter­damse samen­werkings­partners u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom het cursusaanbod van HOVO in Rotterdam.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.